Familjensjurist- Rättshjälp för hela familjen vill säga stort tack!

Familjensjurist – Rättshjälp för hela familjen vill hälsa ett stort tack till Bord & Bar för den fantastiska cateringen som de ordnade till oss! Vår kväll blev fulländad tack vara den goda maten och den stora hjälpsamheten!

Det var otroligt smidigt att vi kunde få maten utkörd så att vi på företaget kunde fokusera på vårt evenemang på plats och slippa tänka på att hämta och ordna med maten själva, även väldigt uppskattat att vi tillsammans med er hade möjlighet att diskutera menyn innan vi beställde och fick hjälp med att komma fram till det bästa för just oss och vårt event. Det blev såklart den stora och välsmakande buffén som vi valde så att det fanns något som passade oss alla. Inte nog med det så dukade Bord & Bar fram maten snyggt på plats och lämnade inte bara över maten i våra händer och åkte, det är service på hög nivå. Stort plus!

Alla som närvarade vid vårt event var supernöjda! Vi hade även några vegetarianer som även dom var supernöjda, otroligt smidigt och bra när man kan beställa allt på ett och samma ställe som passar alla! Inget att klaga på, snarare kan vi inte sluta berömma er. Vi pratar fortfarande om den kvällen och maten.

Vi kommer absolut att beställa catering av Bord & Bar igen, utan tvekan!

Vi kan verkligen varmt rekommendera Bord & Bar till alla som ska ha event eller middagar, och är ute efter fantastiskt god mat, bra priser, och fullständig service allt från beställningen till att maten kommer till plats och blir uppdukad snyggt och prydligt!

Vi kommer också såklart att komma förbi er restaurang och äta och dricka gott på plats. Både som företag och privat med våra familjer! Vi ser fram emot nästa gång vi ordnar ett event tillsammans med er. Ses snart igen.