Fullservice-catering

Bord & Bar driver även catering och tar emot beställningar från sällskap som behöver god och vällagad mat till sina festligheter och evenemang. Vi tar emot beställningar på specialmenyer så som vegetariskt och veganskt då vi har duktiga kockar som är utbildade för just den typen av mat. Vill man bjuda sällskapet på fick-, kött- och fågelrätter så kan man alltid vara säker på att det är KRAV-märkt, ekologiskt och miljövänligt.

Vår vision med cateringverksamheten är att ni ska få ett lyckat evenemang där gästerna ska få en matupplevelse att minnas som en del av er tillställning. Vi tar även emot beställningar vid högtider så som Påsk, Midsommar och Jul och då kan man beställa enstaka tallrik under förutsättning att man bokat sin beställning före sista bokningsdatum. Vi har utkörning för alla typer av beställningar mot en utkörnings-avgift.

Vår cateringfirma erbjuder även möjlighet att boka servering och barpersonal. Beställningar av den typen av service bör göras i god tid i förväg för att vi ska kunna ta in den personal som behövs för evenemanget och festligheterna. En fullservice-catering är en del av vårt koncept.

Menyerna utarbetas i samråd med beställaren. Vi kommer med förslag om så önskas. Om ni vill servera buffé har ni möjlighet att få den uppdukad av vår personal för att få en snygg och professionell presentation.

Vi är en cateringfirma med flexibilitet som ledord och man kan beställa en enstaka rätt alternativt en tre- eller till och med fyra rätters meny med förrätt, varmrätt, dessert och vickning. Vi har även som vision att i största möjliga mån genomföra önskningar och beställningar som kunden har även om vi inte tidigare har arbetat med den typen av meny eller beställning. Hör av er till oss när ni planerar ett evenemang eller en middag så får vi resonera oss fram till den bästa lösningen för er.