Inspiration

Man kan lära sig mycket av att gå ut på restaurang och äta. Till exempel kan man få tips på inredning genom att studera hur restaurangen inredd. I vår restaurang vill vi skapa en inbjudande och hemtrevlig miljö med en touch av vintage, retro och antika saker. Det är trevligt tycker vi. Att äta vid ett gammalt rustikt bord inköpt på någon lantlig loppis, den typen av miljö vill vi bjuda på och det är meningen att du som gäst ska bli inspirerad och få med dig några nya inredningsidéer hem. Vi vill det. Det är en del av vårt koncept att det ska vara roligt att komma till oss och äta av flera anledningar. Vi vill ge en helhetsupplevelse för öga, öra och smaksinne så man får trevliga minnen av besöket hos oss.

Maten är naturligtvis central. Vi gör allting från grunden och alla anställda här älskar det här med mat, att laga mat på bra råvaror och att baka och skapa från grunden. Det är märkligt hur enkelt det är att sluta bry sig om sin egen mat. Man går in på snabbköpet och köper sitt bröd fast det är så enkelt och blir så fantastiskt gott när man bakar sitt eget bröd. Men många av oss har glömt bort att allt man kan köpa i affären kan man även göra själv. Och ofta är det långt mycket enklare än vad man kan föreställa sig. Fiskgratäng till exempel. Restaurangens ägarinna brukar skratta gott när hon berättar om första gången hon gjorde sin egna fiskgratäng och upptäckte hur enkelt det var och hur mycket godare den hemgjorda fiskgratängen var än den man köper på affären. Hon skrattar som allra mest när hon berättar om hur hon faktiskt trodde att det var alldeles särdeles avancerat att göra fiskgratäng själv eftersom det såldes färdiggjorda på snabbköpet.

Upptäck du med vad enkelt och gott det blir att laga fiskgratängen själv och att göra sitt eget bröd och mycket annat gott.