Populära lekar för ditt bröllop

Det perfekta bröllopet innehåller ett stort antal komponenter. För att drömmen om sagobröllopet skall kunna uppnås så måste man ta ett väldigt stort antal faktorer i beaktande. När ska bröllopet äga rum? På vilken plats skall brudparet säga ja till varandra och vad skall de bära för kläder? Även om de ovan nämnda frågorna är väldigt viktiga byggstenar när man sätter ihop ett drömbröllop så räcker de inte.

Intrycket av ett perfekt bröllop grundar sig inte bara på det estetiska

Det är väldigt lätt att koncentrera sig för mycket på det estetiska när det kommer till att planera bröllop. Har man någon gång drömt om ett perfekt bröllop så är chansen nämligen väldigt stor att man har gjort det i bilder. Vad man då ofta glömmer är att ett perfekt bröllop består av så mycket mer än bara vackra bilder. Ett perfekt bröllop är nämligen det där gästerna har så roligt att de inte vill gå hem. Hur når man då dit?

Lekar är ett enkelt sätt att få gästerna att slappna av

Ett enkelt sätt att få gästerna att slappna av är att få dem att delta i olika lekar under kvällens gång. Lättsamma lekar passar på alla bröllop oavsett hur fin tillställningen är i övrigt. Det kan till och med vara så att en väldigt uppklädd tillställning tjänar ännu mer på att gästerna leker lite, mrt än den där stämningen redan av dress-coden är bestämd som avslappnad.

Ett bra tips på en enkel lek är den där brudparet sitter vända emot gästerna. Bakom brudparet står en person och håller upp en skylt med ett påstående, exempelvis: “har spelat fotboll med brudgummen”. De av gästerna som har spelat fotbollen med brudgummen räcker sedan upp en hand och baserat på vilka som räcker upp handen så gissar brudparet vilket påståendet är. Leken är väldigt enkel att förstå och lockar till många skratt. Bara fantasin sätter stopp för vad som står på skyltarna.