Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Festvåning

Stadshotellet, Winn, Designhotellet och nu Scandic Värnamo - ja "kärt barn" har många namn, även om vi alla vet att hotellet alltid förblir Stadt i folkmun - och det tycker vi känns bra.

Hotellet har en fin festvåning som består av matsalen med utsikt ut mot Storgatan och Bruno Mathsson plats. I matsalen finns en scen, ett dansgolv och fint bevarade detaljer från 50- och 60-talen. Här får upp till 250 gäster plats. Nyhet för i år är att vi kan avdela restaurangen i "mindre matsalar" med hjälp av ett draperi, det blir en mer intim atmosfär för det mindre sällskapet.

För större fester kan vi använda konferenslokaler på samma våning som matsalen och får då 150 platser till. Här finns också Frank Sinatra baren med stilenlig bardisk och sköna fåtöjer och småbord från Ihreborn. Behövs bättre plats i baren så möblerar vi gärna om med ståbord och mer svängrum....

När du bokar en middag i vår festvåning så ingår naturligtvis glad och trevlig serveringspersonal, dukning med enklare blomsterarrangemang och ljus. Vi kan också tipsa om artister och underhållning om ni skulle önska det.

Mot tillägg så kan vi ordna allt från fest på speciellt tema som kräver särskild rekvisita och utsmyckning till finare dukning med linneduk & linneservett och specialgjorda blomsterarrangemng, blomportaler osv.

Vår restaurangchef Jennie Ohlsson, 076-11 40 440 e-post: jennie.ohlsson@scandichotels.com rekommenderar gärna lämpliga drycker till måltiden.

Frukost och Shop

Träffas över en härlig frukost med olika yoghurt, flingor, juicer, nybakt bröd, ostar, marmelader, charkuterier, ägg, bacon mm

Bästa frukosten

Festvåning

Hotellet har en fin festvåning som består av matsalen med utsikt ut mot Storgatan och Bruno Mathsson plats.

Läs mer

Nya ägare på Stadt Bord & Bar och Scandic Värnamo

Två av de nya ägarna driver idag Bredaryds Wärdshus

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden, nyheter och recept direkt till min e-postadress.