Vi på Fonus begravningsbyrå i Göteborg vill tacka

Vi vill tacka för en mycket trevlig kväll på Bord & Bar.

Vi på företaget bokade Bord & Bar för ett företagsevent i syfte att stärka samarbetet mellan företag i Göteborg. Det var många företagare som kom och uppskattade både föreläsaren och så även musikunderhållningen. I det inledande samtalen mellan oss på Fonus begravningsbyrå i Göteborg och Bord & Bar fick vi mycket hjälp med förslag och tankar på hur eventet skulle kunna se ut och gå till. Detta uppskattade vi mycket.

Bord & Bar var med vakna och pigga ögon alerta hela kvällen med snabb och god service och hela tiden med ett leende. De stämde av med oss att allt var som det skulle och allt gick planenligt.

Mycket bra planerad kväll, där våra önskemål blev väl omhändertagna, är vår kompletta sammanfattning.

Vi på Fonus begravningsbyrå i Göteborg kommer fortsättningsvis att ha våra event hos Bord & Bar samt varmt rekommendera dem till andra som ska ha ett event med klass och stil med en massa god mat. Om någon från vårt ordinarie klientel önskar, kommer vi även ha bjudning efter begravningar hos Bord & Bar.

Vi beställde en trerätters-meny som var mycket välsmakande. Våra inbjudna deltagare kunde välja mellan kött, fisk eller vegetarisk meny, vilket vi uppskattade, så även samtliga deltagare. Då vi i företaget sällan eller aldrig har event på detta sätt så har vi uppskattat all hjälp vi fått av Bord & Bar. Dessutom tog de inget extra betalt för just den hjälpen.

Snart öppnar Bord & Bar även upp för lunch så hit kommer många av oss i personalen att gå för att avnjuta en god och stillsam lunch. Så åter igen bugar vi från oss och tackar Bord & Bar.

Mysiga lokaler och rent överallt, sist men inte minst, humana priser. Tack och på snart återseende.